# ارایه دهنده واحد قیمت تغییر بیشترین ? کمترین ? زمان بروز رسانی نمودار
1 کوثر کیلوگرم 11000 تومان 0 (0%) 11000 11000 3 سال پیش

مشخصات گلیسیرین

تعداد آرا: 0
مقایسه محصولات
گلیسیرین G995U
آخرین قیمت: 11000 تومان
  • نام محصول: گلیسیرین
  • گرید: G995U
  • عنوان انگلیسی: Glycerine
  • واحد: کیلوگرم
  • تولید کننده: کی ال کی، مالزی
  • نوع بسته بندی: بشکه 250 کیلوگرمی
  • دیتاشیت TDS: دانلود دیتاشیت TDS تعداد دانلود :802
  • گلیسیرین با نام انگلیسی Glycerine مایعی شفاف، چسبناک، بی رنگ و بی بو، با طعمی شیرین و با نقطه جوش بالاست. گلیسیرین غیر سمی بوده و با آب و الکل انحلال پذیر است.

    گلیسیرین از مواد طبیعی و مواد پتروشیمیایی مشتق می شود. گلیسیرین در فرم ترکیبی (تری گلیسیرید) در چربی های حیوانی و روغن های گیاهی موجود می باشد. گلیسیرین از این چربی ها و روغن ها، طی فرآیند ترانس استری شدن (ترانس استریفیکاسیون) به دست می آید، مانند فرآیند تولید بیودیزل.

    گلیسیرین گریدهای مختلفی دارد، از گلیسیرین خام تا گلیسیرین تصفیه شده (گرید دارویی).

     

    موارد استفاده:

    گلیسیرین در تولید محصولات مراقبت فردی بسیار مناسب و پرکاربرد است. از آنجایی که گلیسیرین برای سلامتی و محیط زیست بی ضرر، دوستدار پوست و بی بو است، به عنوان مرطوب کننده و به عنوان نرم کننده در تولید لوازم آرایشی و محصولات مراقبت فردی مورد استفاده قرار می گیرد.

    در تولید کرم های پوستی، گلیسیرین به عنوان مرطوب کننده عمل می کند. گلیسیرین از پوست مراقبت کرده و در عین حال از خشک شدن کرم نیز جلوگیری می نماید. از آنجا که گلیسیرین بی بو نیز هست، ماده ی  مناسبی برای افزودن به عطر می باشد و همچنین به عنوان ماده نگهدارنده در تولید محصولات مراقبت از مو نیز به کاربرده می شود.

    در تولید خمیردندان، از گلیسیرین برای بهبود طعم، جلوگیری از خشک شدن و ایجاد درخشش استفاده می شود. خمیردندان می تواند حاوی 20 تا 30 درصد گلیسیرین باشد.

    گلیسیرین یکی از عناصر پرکاربرد در صنعت داروسازی است. گلیسیرین به عنوان ماده ی حلال و مرطوب کننده در تولید تنتور، اکسیر و پماد عمل می کند. از دیگر کاربردهای گلیسیرین می توان به کاربرد آن در تولید دهان شویه، داروهای درمان سرفه، کپسول، داروهای لوزه، شیاف و مواد بی حس کننده و همچنین مواد افزودنی موجود در آنتی بیوتیک ها و ضد عفونی کننده ها اشاره کرد.

    گلیسیرین در مواد افزودنی خوراکی، خوراک دام و همچنین به عنوان عامل مرطوب کننده و نرم کننده در تولید دخانیات مورد استفاده قرار می گیرد. در تولید مواد غذایی و نوشیدنی ها از گلیسیرین به عنوان ماده نگهدارنده، تثبیت و تقویت کننده ی طعم و همچنین به عنوان حلال در تولید طعم دهنده ها و رنگ های غذایی استفاده می شود.

    گلیسیرین همچنین در تولید چسب، مواد شیمیایی کشاورزی، ضدیخ، رنگ و پوشش، ساخت الکترولیت موجود در کندانسورهای الکترولیتی، سوخت و جوهر چاپ نیز کاربرد دارد.

    گلیسیرین به عنوان نرم کننده و روان کننده در تولید پلاستیک و لاستیک ، در تولید کاغذ، به عنوان عامل حالت دهنده در تولید پارچه و منسوجات، به عنوان ماده اولیه در تولید اپیکلروهیدرین، پروپیلن گلیکول، پلیمرهای یورتان، فوم های پلی یورتان و نیتروگلیسیرین و رزین های آلکیدی برای تولید رنگ مورد استفاده قرار می گیرد.

     

    حمل و نقل و شرایط نگهداری:

    از استنشاق و تماس گلیسیرین با چشم، پوست و لباس خودداری نمائید.

    گلیسیرین را در محفظه های کاملاً در بسته، در مکانی خشک و خنک و با تهویه ی مناسب نگهداری نمائید. گلیسیرین را به دور از گرما، شعله و منابع احتراق نگهداری نمائید. گلیسیرین نباید در مجاورت مواد شیمیایی ناسازگار مانند اکسید کننده های قوی نگهداری شود. گلیسیرین می تواند با انیدرید استیک، اکسی کلرید کلسیم، اکسیدهای کروم و هیدرید فلزات قلیایی به شدت واکنش نشان دهد.

     

نمودار قیمت ماهانه ی گلیسیرین / کوثر